Blog

    Acesta este spatiul nostru de ''joaca'' creat sub forma unui blog pentru a va impartasi noutatile noastre. Aici scriem despre lansari, promotii si concursuri gandite pentru dumneavoastra. Pregatim articole educative despre produse si bune practici din domeniu si bineinteles, stiri despre companie, magazinul online, parteneri sau despre campaniile si evenimentele la care participam si pe care le sustinem cu draga inima.

Castiga cu ViVIDA STYLE!

 05 Septembrie 2013
Cumpara produsele campaniei "ESSELTE VIVIDA STYLE", aduna punctele si revendica premiile!
In plus, te asteapta tombola pentru castigarea a 10 vouchere constand fiecare intr-o sesiune de machiaj profesional Oriflame!

Detalii

Ne-am innoit pentru 2013: Interfata noua lecombirotica.ro

4 Martie 2013
Prilej de sarbatoare, nu doar pentru primavara care a sosit ci si pentru ca va anuntam cu bucurie relansarea magazinului online www.lecombirotica.ro . Ne-am gatit frumos pentru inceput de an si pornim la drum!

Detalii

G E M Award merge la contele von Faber-Castell

7 Martie 2013 
Haideti sa facem cunostinta cu omul din spatele brandului Faber-Castell, contele Anton-Wolfgang von Faber-Castell. Acesta a primit luna trecuta, in Berlin, premiul G E M in semn de recunoastere a serviciilor sale aduse marcii Faber-Castell.

Detalii

Cel mai mare concurs de ilustratii din Romania are loc la Comic Con

20 Martie 2013
Faber-Castell iti premiaza talentul. Vino la Comic Con la Sala Palatului in acest weekend si participa la concursul de ilustratii! Tematica acestei editii este: “EROI!”

Detalii

Premiul de popularitate de la Faber-Castell

4 Aprilie 2013
 Am pregatit un premiu extra pentru participantii de la concursul de ilustratii din cadrul conventiei East European Comic Con.

Detalii

Te asteapta VIENA!

 20 Mai 2013
Cumpara produsele campaniei ''Imbratiseaza schimbarea'' pana la 15 August 2013 si intri automat in cursa pentru castigarea marelui premiu!
In plus, castigi cadouri utile!

Detalii