Cel mai mare concurs de ilustratii din Romania are loc la Comic Con

 28 Martie 2013Daca esti pasionat de desen, comics si manga, te invitam la stand-ul Faber-Castell de la East European Comic Con, unde am pregatit un concurs special pentru tine.

Tema concursului de ilustratii este „Eroi”. Iti poti lasa frau liber imaginatiei pentru a materializa eroi si eroine pe foaia de hartie avand sansa de a castiga produse profesionale de desen oferite de Faber Castell. Valoarea totala a premiilor este de 500 euro.

Regulamentul concursului de Illustratii de la East European Comic Con
1. Reguli generale
a. Prezentul regulament descrie desfasurarea concursului de ilustruatii din cadrul festivalului East European Comic Con. Orice modificare ulterioara facuta acestui regulament va fi anuntata pe site-ul oficial al festivalului.
b. Participantii la concursul de ilustratii trebuie sa citeasca, sa accepte si sa respecte normele prezentului regulament.
c. Se accepta desen dupa orice personaj (anime, manga, seriale, jocuri, filme, animatii, etc.) sau persoana reala (actor, cantaret, personalitate media, etc.), fara a fi neaparat de provenienta japoneza.

2. Desfasurarea si organizarea concursului
a. Participarea la acest concurs nu este restrictionata de limita de varsta.
b. Participantii sunt rugati sa se prezinte sambata si duminica (30-31 martie) la standul Faber-Castell pentru a primii coala de desen A3. Fiecare coala de desen este stampilata pe verso si trebuie completata de fiecare participant cu numele, prenumele, varsta, adresa de mail si numarul de telefon.
c. Desenele se realizeaza in zona special amenajata pentru concurs din cadrul conventiei Comic-Con.
d. Puteti folosi materialele oferite la standul Faber-Castell: radiera, radiera de arta, creioane grafit HB, creioane colorate si Pitt Artist Pen diverse culori sau orice materiale de desenat proprii. Materialele Faber-Castell se inapoiaza la standul Faber-Castell sau se lasa pe masa din zona de lucru special amenajata pentru concursul de ilustratii.
d. ATENTIE! In concurs sunt acceptate doar desenele realizate in cadrul conventiei Comic Con (30-31 martie) pe coala A3 stampilata primita de la standul Faber-Castell.
e. Pentru a participa in concurs participantii trebuie sa depuna desenele pana duminica la ora 18:00 la standul Faber-Castell. Nu lasati desenele pe masa din zona de lucru.

3. Premiile
a. Acordarea premiilor pentru concursul de ilustratii va avea loc duminica seara de la ora 20.00. Juriul concursului de ilustratii este reprezentat de artisti si un reprezentat al Faber Castell din Romania.
b. Premiile pentru concursul de ilustratii sunt oferite de partenerul si sponsorul evenimentului EECC, Faber Castell. Premiile sunt dupa cum urmeaza:

• Premiul I - Cutie Lemn 95 Buc Pitt Monochrome Faber-Castell si Pitt Artist Pen Manga Starter Set Faber-Castell;
• Premiul II - Artist Pen Cutie Studio 48 Buc Faber-Castell si Pitt Artist Pen Manga Set 6 Buc Faber-Castell;
• Premiul III - Pitt Artist Pen Big Brush Cutie Atelier 12 Buc Faber-Castell
si Pitt Artist Pen Big Brush Set 4 Buc Gri Cald Faber-Castell
• Premiul IV: Pitt Artist Pen Manga Starter Set Faber-Castell.

 

  


EECC este prima conventie de acest gen organizata in spatiul est-european. Evenimentul se va desfasura in Bucuresti, in perioada 30 – 31 martie 2013 la Palatul National al Copiilor.
Alte informatii despre conventia EECC se gasesc pe site-ul evenimentului, www.comic-con.ro

Va asteptam!