Ne-am innoit pentru 2013: Interfata noua lecombirotica.ro

4 Martie 2013

 Prilej de sarbatoare, nu doar pentru primavara care a sosit ci si pentru ca va anuntam cu bucurie relansarea magazinului online www.lecombirotica.ro . Ne-am gatit frumos pentru inceput de an si pornim la drum!

4 000 de produse va asteapta cu informatii actualizate: descrieri, poze (de o calitate exceptionala, acum si poze pentru variante de produse) , preturi recomandate online, filmulete demonstrative si documentatii (fise tehnice, instructiuni de utilizare).

Produsele brandului Faber-Castell, import exclusiv din ianuarie 2012, sunt prezente acum si pe noul site. De asemenea, brandul Oxford ne-a imbogatit oferta din 2013 cu produsele sale fabricate in Franta, caiete de birou cu spira si aplicatii inovative.

   

Mai mult decat atat, pe langa categoriile obisnuite, am adaugat categoriile de produse Arta & Grafica si Creativity for Kids.

Design-ul simplu si colorat al noului site asigura o navigare usoara si placuta. Acum este la indemana sa gasiti produsele inrudite, am introdus optiunea de vizualizare a produselor complementare.

Prin intermediul Blog-ului va vom tine la curent cu noutatile noastre, precum si cu articole informative despre produse sau bune practici din domeniu.

Stati aproape! V-am pregatit surprize dintre cele mai variate.