Faber-Castell - Children of the world

 
 

Creioanele colorate Children of the World

 
Faber-Castell își propune să sprijine artiștii de toate vârstele în dezvoltarea capacităților lor creative și să ofere expresie propriului caracter atunci când desenează. Pentru a consolida înțelegerea copiilor cu privire la identitatea lor și imaginea pe care o au despre ei, este important să se poată creiona pe ei înșiși și culoarea individuală a pielii. Și aceasta este ideea din spatele unui nou instrument creativ: setul de creioane colorate "Children of the world" este destinat copiilor în faza importantă, cea de creștere și autodescoperire. Faber-Castell susține astfel părinții și profesorii în sarcina lor de a preda identitatea și respectul de sine prin joc, încurajând dezvoltarea personalităților copiilor și, în același timp, creativitatea acestora.
 

Desenăm diversitatea și facem bine

Faber-Castell & Red Pencil - terapia prin artă
 
Faber-Castell sprijină misiunea umanitară Red Pencil, care ajută copiii din zone critice să treacă peste experiențe traumatice cu ajutorul terapiei prin artă. Organizația a fost fondată în Singapore în 2004 ca reacție la catastrofa tsunami din Oceanul Indian.
Acum desfășoară proiecte de ajutorare în întreaga lume.
 
Un creion în mână, o șansă pentru viitor!

Faber-Castell susține programul educațional "Pâine și Mâine"Pe plan local, cu fiecare set de creione colorate "Children of the world" vândut, Faber-Castell susține inițiativa „Pâine și Mâine”, proiect demarat de organizația World Vision România,  cu scopul de a reduce abandonul școlar pentru copiii din clasele primare din mediul rural. Prin acest program, 1.250 de elevi din județele Vaslui, Vâlcea, Dolj și Cluj primesc zilnic o masă caldă și 2 ore de after-school. 

  

 

Descoperă seturile