Despre noi

Ne numim LECOM si ne consideram in primul rand o mare familie. Ne-am nascut in Bucurestiul anilor '90 si multe s-au intamplat de atunci. Ne-am dezvoltat armonios. In '95 s-a marit familia cu Lecom Cluj-Napoca. Apoi in '97 am trait emotii pe holuri pentru Lecom Medias si Lecom Iasi. Nici nu ne-am revenit bine ca au aparut in '98 Lecom Braila si Lecom Timisoara. Si da, inca un membru in 2000, Lecom Brasov.

Cu ce ne ocupam?
Lecom este o companie de comert cu articole de birotica, papetarie si tehnica de birou.

Cui ne adresam?
Parteneriatele de cursa lunga stau marturie a angajamentului nostru fata de parteneri. Ne adresam distribuitorilor, magazinelor specializate si clientilor finali. Portofoliul nostru de clienti a crescut constant in fiecare an.

Portofoliul de branduri
Incepand cu anul 2011 reprezentam in Romania brandul Faber-Castell, unul dintre cei mai mari producatori din lume de instrumente de scris pentru birou, produse scolare&creative, arta&grafica si instrumente de scris exclusiviste.

Alte branduri distribuite: Xerox, Rotring, Esselte, Leitz, Rapid, Elba, Snopake, Noki, KOH-I-NOOR, Global Notes, Pigna, Tesa, GPV, Rocada, Fellowes, Centropen, Kores, 3M, BIC, Parker, HP, Lexmark, Epson, InkTec.

Unde ne gasiti?
Piata noastra este intreaga tara.
In prezent principalele birouri si centre de distributie sunt localizate in Cluj-Napoca si Bucuresti, unde sunt situate, de asemenea, cele doua depozite principale de 1800 mp si respectiv 1000 mp. Unitatile secundare din Timisoara, Iasi, Braila, Medias, Brasov au de asemenea depozite proprii. Fiecare depozit are mijloace proprii de transport si efectueaza livrari in judetele invecinate. Aceast tip de organizare retea face posibila o livrare la nivel national extrem de eficienta.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati sectiunea de Contact a site-ului nostru.

Va asteptam in vizita!