Rollup 18 Creioane Colorate A.Durer Magnus si Accesorii Faber-Castell

Producator


Cod intern: FC116918
Rollup din material de calitate premium. Textura fina, catifelata. Spatiu pentru depozitarea a 45 instrumente de desen. Ideal pentru artistii in miscare, pentru a avea la indemana oricand instrumentele favorite.
Setul contine 18 creioane colorate Albrecht Durer Magnus cu mina de 5.3 mm si o pensula pentru apa de 6ml. 

Creioanele colorate Albrecht Durer pentru artisti ofera versatibilitate in exprimare atunci cand desenam sau pictam in acuarele. Materialele de calitate de inalta calitate, combinate cu peste 250 de ani de experienta, au ca rezultat creioane colorate care produc efecte de acuarela de neegalat. Suprafata de culoare poate fi transformata cu doar cateva tuse de pensula pentru a dezvalui puterea deplina si unica a culorilor. In functie de hartia utilizata, pigmentii pot fi dizolvati complet si se comporta asemenea acuarelei. Grosimea minei de 5.3 mm. Calitatea deosebita a pigmentilor asigura rezistenta la lumina a culorilor si expresivitatea.


Don Colley pentru Faber-Castell

Aflati ce face ca Albrecht Dürer Creioane Acuarela sa fie cele mai bune din clasa! Vedeti opere de arta colorate de artistul american Don Colley in timp ce demonstreaza caracteristicile acestor creioane.

Vrei sa cumperi?
Cantitate:
Disponibilitate: Pe stoc
246,71 Lei