Data

 NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Noi, SC LECOM BIROTICA ARDEAL SRL, in calitate de operator de date cu caracter personal asa cum este definit in Regulamentul (UE) 2016/679 (numit in continuare GDPR) , va informam prin prezenta ca incepand cu 25 mai 2018 ne vom alinia la standardele europene privind protectia datelor cu caracter personal.

Pentru îndeplinirea obligațiilor și drepturilor contractuale (furnizarea de bunuri sau servicii, prelucrarea datelor este pe baza articolului 6 alineatul (1) lit. b din GDPR), precum si pentru realizarea unor interese legitime Lecom (articolul 6 alineatul (1) litera f din GDPR, interesul nostru legitim este să ne desfășurăm afacerea în favoarea bunăstării companiei noastre ), va anuntam colectarea urmatoarelor seturi de date :

• Nume și prenume (necesare pentru intocmirea documentelor de livrare)
• Compania reprezentata (daca este cazul, pentru intocmirea facturii fiscale)
• Adresa poștală (necesara pentru livrarea comenzii dvs )
• Număr de telefon (necesar pentru a fi contactat de curier in vederea livrarii comenzii dvs)
• Adresa de email (necesara pentru corespondenta legata de comenzile dvs)

Colectam si prelucram datele mai sus mentionate pentru :

o Comunicarea operațională in vederea livrarii in bune conditii a comenzilor primite
o Comunicari de marketing , invitatii la evenimente si alte forme de publicitate
o Identificarea și prevenirea fraudei
o Pentru a spori securitatea rețelelor noastre și a sistemelor informatice
o Pentru determinarea gradului de satisfactie privind produsele si serviciile oferite
o Pentru informari financiar-contabile si juridice


Pentru a atinge scopurile mentionate mai sus utilizam furnizori externi de servicii, respectiv imputerniciti conform art. 28 GDPR. Te asiguram ca, prin reglementari contractuale, acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor. Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care detinem obligatia aceasta prin lege. Acestia pot fi :


• furnizori de servicii de trimitere email-uri
• furnizori de servicii de curierat
• furnizori de servicii de plată/bancare/financiare
• furnizori de servicii de marketing / telemarketing
• furnizori de servicii de cercetare de piață
• societati de asigurare
• furnizori de servicii IT
• furnizori de servicii juridice
• alte societati cu care putem dezvolta programe de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.
• institutii ale Statului Roman


Ca si persoana vizata, ne puteti contacta oricand la adresa de email gdpr@lecombirotica.ro in vederea exercitarii drepturilor dvs. în conformitate cu GDPR:

● Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR).
● Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de rectificare, art. 16 GDPR).
● Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal si, in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori (dreptul de stergere, articolul 17 GDPR).
● Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor (dreptul la restrictionare a procesarii, articolul 18 GDPR).
● Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizata intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si lizibil si de a solicita transmiterea acestor date catre un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR).
● Dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu intentia de a inceta prelucrarea (dreptul la obiectie, articolul 21 GDPR).
● Dreptul de a retrage oricând un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamântul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamântului acordat înainte de retragere (dreptul de retragere a consimtamântului, articolul 7 GDPR).
● Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR (dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).
● Dreptul de a nu face obiectul unor decizii automate cu efect juridic.


Ne angajăm să luam toate măsurile tehnice și organizatorice pentru asigurarea securității datelor tale personale, protejării lor împotriva distrugerii, modificării, dezvăluirii ori accesului neautorizat asupra lor.


Pentru informatii suplimentare privind legislatia va rugam sa consultati site-ul Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa www.dataprotection.ro , iar pentru detalii privind aplicarea regulamentului GDPR in cadrul Lecom Birotica Ardeal SRL ne puteti contacta la adresa de email gdpr@lecombirotica.ro

Abonare Newsletter

Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate, prelucrate si folosite de furnizor in conformitate cu politica de confidentialitate declarata mai sus.

LECOM poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newslettere doar in urma exprimarii acordului expres al utilizatorului in aceasta privinta. Odata acordul exprimat, acesta poate fi retras oricand de catre utilizator ptin optiunile de dezabonare prezente in footer-ul newsletterulului primit prin email.

Contact - Probleme sau intrebari
Pentru orice alte intrebari legate de politica noastra de securitate a datelor, sau daca aveti probleme sau reclamatii, va rugam sa ne contactati.

SC LECOM BIROTICA ARDEAL SRL
CIF: RO11040604
Nr.ord.Reg.Com: J2/1545/1998
str. Taietura Turcului 47 (Parcul Industrial Tetarom I) Cluj Napoca
Banca: Banca Transilvania
RO47BTRL01301202915215XX
Tel: 0264.425.501/502/503
Fax: 0264.425.504
e-mail:gdpr@lecombirotica.ro