Fellowes - Solutii pentru home office


 

Solutii ergonomice si antibacteriene in spatiul de lucru

Solutiile noastre de lucru portabile si antibacteriene sunt perfecte pentru a crea un spatiu de lucru ergonomic si confortabil pentru a completa orice birou de acasa. Descoperiti un mod mai sanatos de lucru cu Fellowes® 4 Zone Approach®
Fellowes® a facut echipa cu Microban® pentru a include protectia antibacteriana special formulata in anumite produse. Acest strat suplimentar de protectie este integrat in produsele Fellowes pentru evitarea petelor si a mirosurilor cauzate de bacterii, mentinand produsele mai curate mai mult timp. Tehnologia ramane activa 24/7 pe toata durata de viata a produselor. 

Idei practice si versatile de organizare si depozitare

Cutiile de arhivare faciliteaza pastrarea documentelor importante intr-un singur loc. Mentineti-va casa si spatiul de lucru organizat pentru a imbunatati productivitatea si a minimiza stresul. 


 

Inspira creativitate de acasa

Protejati, pastrati sau imbunatatiti un document tiparit cu solutiile de laminare Fellowes. Oferim laminatoare si pentru utilizare usoara de exemplu in activitatile de hobby&craft de acasa.


 


Produse de curatare pentru echipamentele IT

Functionezi mai bine atunci cand spatiul de lucru este pastrat in stare excelenta, asadar pastreaza-l curat cu  ajutorul gamei de curatare a echipamentelor IT de la Fellowes. De la servetele anti-bacteriene la spray cu aer sub presiune.