Termeni si conditii

 Termeni generali

Site-ul www.lecombirotica.ro. este administrat de S.C. Lecom Birotica Ardeal S.R.L.cu sediul social in Cluj-Napoca, Str. Taietura Turcului, Nr. 47 (Parcul Industrial Tetarom I), inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/1545/1998, avand Codul Unic de Inregistrare RO 11040604 si contul bancar RO47BTRL01301202915215XX la Banca Transilvania. S.C. Lecom Birotica Ardeal S.R.L este denumita in continuare LECOM.

LECOM permite accesul la site si implicit la continutul site-ului atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul "Vizitator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul "Utilizator" al site-ului se intelege orice "vizitator" care se inregistreaza ca "utilizator" prin completarea unui formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul magazinului online www.lecombirotica.ro. Utilizarea acestui site exprima acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din acest document.
LECOM poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului www.lecombirotica.ro, modificari de structura, accesibilitate sau poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, LECOM poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

Produse si politica de preturi

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.lecombirotica.ro sunt proprietatea LECOM. LECOM garanteaza ca produsele sunt noi, ambalate in cutii de carton speciale si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.
Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare lecombirotica.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se mai afla in oferta curenta de pe site. LECOM se angajeaza, in acelasi timp, sa actualizeze oferta de produse de pe site in functie de disponibilitatea produselor in stoc.

Preturile prezentate pe site in lista de produse includ TVA (19%), insa nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare sunt afisate in sectiunea “Cum cumpar?”, iar in sectiunea “Cosul de cumparaturi” vor fi afisate atat pretul total al produsului (TVA inclus), cat si pretul total al comenzii(costuri de transport si TVA incluse).

LECOM se angajeaza sa afiseze corect pe site-ul www.lecombirotica.ro preturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor. Totusi mai pot aparea erori de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. In acest caz, va fi considerat pretul final al comenzii cel stabilit telefonic impreuna cu consultantul de vanzari lecombirotica.ro. Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa le sesizati la numarul de telefon fix 021.233.05.70-74 sau sa ne scrieti pe adresa office@lecombirotica.ro.

Imaginile publicate pe site in dreptul produselor pot fi cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate in imagini. Pentru a evita o astfel de situatie este indicat sa discutati in prealabil cu un consultant de vanzari al firmei noastre. LECOM nu isi asuma responsabilitatea pentru caracteristicile si specificatiile produselor de pe lecombirotica.ro, acestea fiind responsabilitatea reprezentantilor marcilor care le-au furnizat. In acelasi timp, Lecom isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza descrierile produselor fara nicio notificare prealabila.

Facturare si plata

Plata poate fi facuta prin:
1)Ramburs (Veti face plata in momentul in care primiti produsele de la curier);
2)Virament (numai dupa primirea facturii pe mail);
3)Numerar (se achita la ridicarea comenzii de la unul din magazinele LECOM).

Ramburs
Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid Nemo Express.

Virament
Metoda de plata preferata de catre clientii cu persoanalitate juridica. Viramentul se poate face NUMAI dupa ce ati primit factura pe mail, in contul firmei: 
SC Lecom Birotica Ardeal SRL
Reg. Com. : J12/1545/1998
CIF: RO11040604
IBAN: RO47BTRL01301202915215XX
Banca Transilvania

Livrare si transport

Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza in toata tara prin firma de curierat rapid Nemo Express. Produsele sunt ambalate in cutii de carton speciale, sigilate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, LECOM va pastra bunurile comandate timp de trei zile, perioada in care va incerca sa contacteze utilizatorul din nou pentru a face livrarea. Dupa acest interval, comanda va fi anulata.

Confidentialitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Lecom Birotica Ardeal SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe lecombirotica.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

LECOM poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul bilunar, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

LECOM nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul lecombirotica.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul lecombirotica.ro, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului lecombirotica.ro primit prin email.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare.

In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, LECOM nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele ce pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte LECOM in cel mai scurt timp.

Abonare Newsletter

Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.

Datele personale completate in formular vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.


Politica de returnare

Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Utilizatorul lecombirotica.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit). In maxim 30 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii. Cheltuielile de returnare sunt suportate de utilizator, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Politica de mediu

Scopul organizatiei noastre este de a demonstra ca este o firma cu activitati in comercializarea produselor de birotica si papetarie recunoscuta prin calitate, seriozitate si competenta, inclusiv pentru preocuparea pe care o avem aupra mediului, sanatatii si securitatii ocupationale. Click pe .pdf pentru detalii.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului lecombirotica.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului lecombirotica.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Va multumim!