Fa cunostinta cu Famazings!


Fa cunostinta cu "Famazings" - o familie formata din patru supereroi cu puteri exceptionale. Povestea spune ca aceste superputeri sunt rezultatul eruptiei vulcanului de pe insula Ignivo, in timpul caruia substante ciudate din miezul Pamantului au fost catapulte in atmosfera - cu consecinte dramatice pentru locuitorii insulei: care au dezvoltat brusc superputeri, transmise de la o generatie la alta. 
Locuitorii insulei au fondat o organizatie secreta a supereroilor numita Ignivo, cu acelasi nume ca insula, din care fac parte si Famazings. Scopul organizatiei este de a folosi superputerile pentru a ajuta omenirea si pentru a lupta impotriva raului. Organizatia coordoneaza misiunile membrilor si ii recruteaza pe cei care isi dezvolta superputerile.Iata eroii Famazings


 
                                                     Sgt. Robustus                                                       Zynergy
   
 
Airling                                                        Shiftress

   


Descopera seturile Comic Famazings
Setul de ilustratii comice contine toate componentele de care ai nevoie pentru crearea primelor povesti cu imagini: setul include un creion de grafit, creioane colorate Goldfaber si markere Pitt Artist Pen cu diverse grosimi de varfuri si in diferite culori, precum si o brosura cu instructiuni si idei.


Seturi individuale